De beste telefoon reparatie Arnhem

De beste telefoon reparatie Arnhem

31 mei 2019 Uit Door Redactie

Als u op zoek bent naar de beste telefoon reparatie Arnhem, ga dan even langs PhoneTodayArnhem. Hier repareren wij alle smartphones en andere apparaten.

telefoon reparatie Arnhem

Mijn ervaring met een Samsung reparatie

Ik heb mijn Samsung 2 weken geleden bij Phone Today laten repareren. Het scherm was niet stuk gegaan. Alleen was mijn scherm de hele tijd zwart en ik denk dat het probleem in mijn toestel zelf zat. Er was dus niks te repareren aan de buitenkant. Daarom belde ik eerst ook even of ze dat wel konden repareren. En dan konden ze zeiden ze. Toen ben ik langs gegaan en nogmaals mijn verhaal verteld en ze gingen aan de slag. Ze zeiden dat ik een half uur moest wachten dus ik besloot om maar even de stad verder in te gaan. Daarna kwam ik terug en lag mijn Samsung helemaal in orde op de toonbank. Het scherm deed het weer en ik kon er weer alles mee doen. Daarom is naar mijn mening dit bedrijf zeker aan te raden.

Toestel kapot?

Heeft u een toestel dat gerepareerd moet worden? Kom dan even langs in de winkel en wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen.