iPhone reparatie Alkmaar voor alle soorten schade

iPhone reparatie Alkmaar voor alle soorten schade

21 januari 2019 Uit Door Redactie

Op zoek naar iPhone reparatie Alkmaar? Zoek niet langer, bij Jorphone bent u aan het juiste adres! U kunt bij deze reparatie zaak terecht voor verschillende soorten schades. Elke reparatie wordt zorgvuldig uitgevoerd. Er zijn al veel positieve klanten voor u geweest, neem dus snel een kijkje op de website en maak een afspraak bij Jorphone!

 

iPhone X oplaadpunt vervangen

Het oplaadpunt van mijn iPhone X was helaas kapot, hierdoor laadde mijn telefoon niet meer op. Ik zocht naar een professionele iPhone reparatie Alkmaar. Via Jorphone zocht ik mijn telefoon en soort schade op. Vervolgens maakte ik snel een afspraak via de website.

 

Microfoon vervangen

Een aantal dagen voor de afspraak is de microfoon van mijn telefoon ook kapot gegaan. Eenmaal aangekomen bij Jorphone vroeg ik of zij dit misschien ook konden repareren. Voor Jorphone was dit geen probleem. Na eventjes wachten werd aangegeven dat mijn iPhone X weer volledig nieuw was. De originele onderdelen waren gebruikt, er was niks meer van de schade terug te zien.

Is Jorphone aan te raden

De medewerkers van Jorphone zijn zeer vriendelijk en helpen u graag. Ik ben daarnaast erg blij met de reparatieservice van Jorphone. Het bedrijf Jorphone is zeer professioneel en zeker weten aan te raden.

Voor meer informatie kunt u hier klikken.